Начало
Бизнес автопортрети
Бизнес истории
Бизнес решения
Бизнес оферти
Бизнес обучения
Бизнес ангели
Бизнес каталог
Контакти

Търсене в
Businesspractice.bg

Учебник по Финансово-счетоводен анализ

Businesshelp - полезни продукти и онлайн консултации в сферата на одита, счетоводството, данъците, финансите, правото и бизнеса.

Вашата реклама тук

Правила

Собственост

Уеб сайтът businesspractice.bg е собственост на „Актив-К” ООД. Автор на всички публикации в него и притежател на всички авторски права върху тях е „Актив-К” ООД. Съдържанието на сайта e защитено от Закона за авторското право и сродните му права.

Търговска марка

БИЗНЕС ПРАКТИКА е запазена търговска марка, собственост на „Актив-К” ООД, регистрирана в Патентното ведомство на Република България (рег. №56282/ 09.11.2006 г.) и не може да бъде използва по никакъв начин без изричното предварително писмено съгласие на ползвателя, и притежателя й.

Разпространение

Разрешено е разглеждането, отпечатването и съхраняването на едно копие на съдържанието на този сайт върху един компютър, единствено и само за лична некомерсиална употреба при условие, че съдържанието не се изменя по никакъв начин и всички бележки за авторски права и собственост на сайта бъдат запазени. Позволено е огласяването на съобщения за пресата и на документи, класифицирани като публични, в средствата за масова информация, ако е цитиран източникът и неговият адрес в Интернет.

Свободно е включването на линкове към www.businesspractice.bg, както и към всички вътрешни страници на сайта.

Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание с комерсиална цел, в каквато и да е форма без предварителното писмено съгласие на „Актив-К” ООД. Не са позволени никакви промени, размножаване, дистрибуция, директен пренос, представяне, репродукция, публикуване, упълномощаване или продаване на информация, собственост на „Актив-К” ООД.

Коректност и достъп до информацията

Въпреки усилята да предоставяме коректна и актуална информация, някои от страниците е възможно да съдържат технически или друг вид грешки. Публикуваните линкове към външни интернет страници са единствено препоръка и потенциален източник на допълнителна информация. „Актив-К” ООД не носи отговорност за съдържанието на тези уеб страници, както и за истинността и точността на информацията, публикувана в тях.

„Актив-К” ООД не може да гарантира непрекъснатостта на достъпа до всички страници и си запазва правото да редактира страниците и да прекратява достъпа до тях по всяко време.

„Актив-К” ООД си запазва правото да променя правилата и условията за ползване на www.businesspractice.bg без предварително известяване. С използването на www.businesspractice.bg считаме, че приемате и сте запознати с условията за ползване на уебсайта.

Activ.bg Activity.bg Businesshelp.bg Activabg.bg Activgallery.com Activ-Soft.com