Начало
Бизнес автопортрети
Бизнес истории
Бизнес решения
Бизнес оферти
Бизнес обучения
Бизнес ангели
Бизнес каталог
Контакти

Търсене в
Businesspractice.bg

Учебник по Финансово-счетоводен анализ

Businesshelp - полезни продукти и онлайн консултации в сферата на одита, счетоводството, данъците, финансите, правото и бизнеса.

Вашата реклама тук

Бизнес каталог
Каталог на консултантските фирми в България в сферата на бизнеса, управлението и проектите.

Последно добавени фирми:

Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, независим финансов одит на финансови отчети на български предприятия.
Бизнес проекти, бизнес консултиране, бизнес оценки, управленски, вътрешен, маркетингов и социален одит, издателска дейност.
Немско-българска консултантска фирма. Предлага комплексни решения, изведени при наличие на българо-немски поглед, характеризиращ се едновременно с гъвкавост и точност.
Интегрирани решения в сферата на одита, счетоводството, данъците, финансите, правото и бизнеса.
Национална мултидисциплинарна мрежа от независими одиторски, счетоводни, правни фирми и такива за данъчно, управленско и финансово консултиране.
Условия за участие:

В БИЗНЕС КАТАЛОГА на БИЗНЕС ПРАКТИКА могат да участват консултантски фирми в сферата на управлението, бизнеса и бизнес проектите.

Таксата за публикуване е 75.00 лв. без ДДС, които се заплащат еднократно.

Зплащането е по разплащателна сметка на “Актив К” ООД в ТБ “Алианц България” АД – Варна, код BUINBGSF, IBAN: BG98BUIN70061025764013.

Информацията, попълнена и изпратена, чрез формата по-долу подлежи на одобрение, след получаването на което и заплащане на посочената такса, данните на фирмата се публикуват в БИЗНЕС КАТАЛОГА.

Е-mail: *
Фирма: *
Лого:
Описание на дейността: *

Данни за контакт: *

Уеб сайт:
Ключови думи:
Данни за фактура: *

Лице за контакт: *

Полетата, отбелязани с * са задължителни. Няма поставено ограничение за размера на описанието на проекта.

За допълнителна информация и корекции на публикуваните данни, моля, използвайте формата за обратна връзка или телефоните, посочени за контакти.Activ.bg Activity.bg Businesshelp.bg Activabg.bg Activgallery.com Activ-Soft.com